search
Foto uit aankomende 'The Last of Us'-aflevering onthult nieuwe team-up
Series / Nieuws

Foto uit aankomende 'The Last of Us'-aflevering onthult nieuwe team-up

Foto's uit de volgende The Last of Us-aflevering tonen een nieuwe team-up tussen bekende personages.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
HBO heeft nieuwe afbeeldingen gedeeld van The Last of Us aflevering 5, waarin we zien dat Joel en Ellie een nieuw team hebben gevonden om de strijd mee aan te gaan.

Voor wie de game heeft gespeeld zal het geen nieuws zijn, maar voor fans van enkel de serie The Last of Us komt het misschien wel als een verrassing. De laatste aflevering eindigde namelijk heel anders...

The Last of Us aflevering 5


In The Last of Us aflevering ontmoette we Henry en Sam helemaal aan het einde, wanneer ze Joel en Ellie wakker maken en geweren op hun richten. Hoe zal dat aflopen? Nou, als we de afbeeldingen bekijken helemaal niet zo slecht.

De volgende aflevering van The Last of Us lijkt dus vooral te focussen op Henry, Sam, Joel en Ellie. Maar ook het onlangs onthulde personage Kathleen en haar rechterhandman Perry zullen wederom een verschijning maken.

The Last of Us aflevering 5 komt zaterdag al uit op HBO Max. Dat is twee dagen eerder dan normaal, wat alles te maken heeft met de Superbowl die in de Verenigde Staten gehouden wordt op zondag, de normale releasedag van The Last of Us-afleveringen in de VS.

Bekijk hier alle foto's.











Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen