'The Last of Us'-actrice reageert op body-shaming-bericht

'The Last of Us'-actrice reageert op body-shaming

Actrice Melanie Linskey heeft een reactie gegeven op een tweet die beweert dat ze gespierder zou moeten zijn.

Nina Beerendonk, 9 februari 2023 13:32

In de vierde aflevering van HBO's nieuwste hitserie The Last of Us zagen we voor het eerst het personage Kathleen. Melanie Lynskey, de actrice die Kathleen speelt, heeft in het verleden veel te maken gehad met bodyshaming en uit een recente tweet blijkt dat ze dit soort opmerkingen niet langer pikt.
Iemand reageerde na de aflevering op een foto van Lynskey uit een InStyle-fotoshoot via Twitter met de volgende opmerking: "Haar lichaam straalt luxe uit... Geen post-apocalyptische krijgsheer. Waar is Linda Hamilton als je haar nodig hebt?"

Hierop gaf Lynskey de volgende reactie: "Ten eerste: dit is een foto van mijn covershoot voor het tijdschrift InStyle, geen still uit HBO's The Last Of Us. En ik speel een persoon die zorgvuldig een omverwerping van FEDRA heeft gepland en uitgevoerd. Ik moet SLIM zijn, mevrouw. Ik hoef niet gespierd te zijn. Daar zijn handlangers voor".

Yellowjackets

Lynskey was eerder te zien in de serie Yellowjackets. Ook tijdens die serie had ze veel te maken met body shaming, schreef ze vorig jaar op Twitter. In de tweet schreef ze dat ze sinds de première van die serie vrijwel niet anders hoort.

"Het meest irritant zijn de 'ik geef om haar gezondheid!!' mensen... Je ziet me niet op mijn Peloton! Je ziet me niet met mijn kind door het park rennen. Dun staat niet altijd gelijk aan gezond".

The Last of Us is te zien op HBO Max. Hieronder zie je het bericht op Twitter.


Lees meer over: The Last of Us, Melanie Lynskey, HBO, HBO Max, Yellowjackets

Populair nieuws