Hitserie 'The White Lotus' verwijderde scène met terugkerende personages

The White Lotus seizoen 2 bracht origineel enkele bekende gezichten terug, maar bepaalde scènes werden verwijderd.

Niels Arts, 10-02-2023 16:11

The White Lotus is onverwachts best wel een grote hit geworden voor HBO, met het tweede seizoen nu te zien op HBO Max. Hoewel het enkele personages terugbrengt, is het verhaal volledig nieuw.
Zo zien we Tanya onder andere terugkeren voor het tweede seizoen van The White Lotus, maar het had niet veel gescheeld of meer bekende gezichten hadden een terugkeer gemaakt voor het nieuwste verhaal.

Bekende gezichten in The White Lotus

Lukas Gage speelde Dillon in seizoen één van The White Lotus, als een medewerker van de Hawaiiaanse White Lotus. Hij keerde bijna terug voor seizoen twee, waar hij zelfs een scène voor geschoten heeft.

"Fred [Hechinger] en ik hebben een scène geschoten voor seizoen twee. Als Jennifer [het personage van Coolidge] bij de homo's in Palermo is, opent ze oorspronkelijk een deur in de villa en ziet ze een shot van mij die drugs gebruikt, wat een illusie blijkt te zijn. Het werd afgebroken omdat het niet werkte met de serie, maar het kon me niet schelen, want ik kreeg een gratis reis naar de Four Seasons. En nu voor seizoen drie schrijf ik elke dag Mike [White] letterlijk, hé, onthoud mij!"

Lukas Gage vermaakte zich dus prima op de set van The White Lotus, en staat zeker open voor een terugkeer naar de serie. Het derde seizoen is officieel bevestigd, dus wie weet gaan we Gage gewoon weer terugzien.

The White Lotus is nu te zien op HBO Max.

Lees meer over: The White Lotus, seizoen 2, HBO Max, Lukas Gage

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix