search
Duik in de tv- en filmwereld met de podcast 'Happy Sad Confused'

Duik in de tv- en filmwereld met de podcast 'Happy Sad Confused'

Bereid je oren voor, mensen! 'Happy, Sad, Confused' begint nu

Daan Kusen
In Happy, Sad, Confused praat presentator Josh Horowitz wekelijks met de grootste sterren en makers van film en televisie.

Uitgebreide interviews


Als je alles wil weten van hoe die ene acteur het filmen van die film of tv-serie heeft ervaren, hoe die stunt werd gedaan, of gewoon hoe het leven van een bepaalde acteur of actrice eruit ziet, is Happy, Sad, Confused een aanrader.Geobsedeerd door The Last of Us


Net als iedereen is presentator Josh Horowitz enorm fan van The Last of Us. Dat blijkt wel uit de recente aflevering die hij samen met actrice Bella Ramsey opnam.Zo vertelt Ramsey bijvoorbeeld dat ze ooit een eigen podcast gestart is, want hoe moeilijk kan dat nou zijn? Maar ze is er niet mee door gegaan.

Brett Goldstein


Brett Goldstein's bekendheid is fenomenaal aan het stijgen. Hij is schrijver en acteur in Ted Lasso en schrijver van de nieuwe serie Shrinking bij Apple TV+. Goldstein is nu ook onderdeel van het Marvel Cinematic Universe, als Hercules.

"Een raam is geopend en mensen die geen flauw idee hadden wie je bent willen van alles van je. En niemand weet wanneer dat raam weer dicht is," aldus Goldstein over zijn roem.

Goldstein maakt ook zijn eigen podcast, getiteld Films To Be Buried With, waarin hij aan de hand van favoriete films van zijn gasten naar een bijzondere twist toe werkt.Terugkerende gasten


Horowitz praat niet alleen over tv of film, maar ook over de levens van zijn gasten. Je krijgt het idee dat ze vrienden zijn of worden. Hierbij helpen ook de terugkerende gasten een handje.

Zo zijn Matt Smith (ex-Doctor Who en The Crown), Claire Foy (The Crown) vaak te horen. Claire Foy is begin dit jaar al voor de vierde keer te gast geweest, Matt Smith drie keer.En wil je bijvoorbeeld nog dieper ingaan op die éne geweldige aflevering van House of the Dragon met Paddy Considine? Ook daar is een bijna een uur aan gewijd.De diepte in


Wil je echt de diepte in? Dan zijn de afleveringen met regisseurs zoals Aaron Sorkin (The West Wing, The Newsroom) echt een must.En de aflevering met Damon Lindelof, bekend van The Leftovers, Star Trek: Into Darkness en Watchmen is ook erg interessant.Chadwick Boseman


Toen Chadwick Boseman in 2020 overleed was het een groot verlies voor de filmwereld, maar ook voor zijn naasten. Zijn stille strijd met kanker was alleen bij vrienden en familie bekend.

Ter nagedachtenis aan de acteur laat Horowitz een oud interview uit 2017 horen.

"Ik wilde gesprek dit delen omdat ik denk dat het inspirerend is om zijn woorden te horen," aldus Josh Horowitz.Alle afleveringen van Happy, Sad, Confused zijn te horen (en soms ook te zien) op Spotify. Elke week verschijnt een nieuwe aflevering. En misschien kun je er zelfs achter komen hoe het intro tot stand kwam - en wie de bekende actrice is die hem in spreekt!

Hint? Ze speelt in een film met John Boyega, die overigens ook in Happy, Sad Confused te horen is!

Aanbevolen artikelen