search
Trailer van de nieuwe aflevering van 'The Last of Us'
Series / Nieuws

Trailer van de nieuwe aflevering van 'The Last of Us'

HBO Max heeft de trailer van de vijfde aflevering inmiddels online gezet.

De trailer van de 5e aflevering van de HBO-hitserie The Last of Us is beschikbaar. Het lijkt erop dat deze aflevering nogal grimmig wordt. Verder zien we twee nieuwe personages: Henry en Sam.

Aflevering vijf


Ondertussen is The Last of Us alweer bijna toe aan de vijfde aflevering op een totaal van negen. Naast de eerdergenoemde Henry (gespeeld door Lamar Johnson) en Sam (gespeeld door Keivonn Woodard), zullen we ook meer zien van de in aflevering 4 al geïntroduceerde Kathleen (gespeeld door Melanie Lynskey) en haar rechterhand Perry (gespeeld door Jeffrey Pierce), als leiders van een bende in Kansas City.



Eerder


Die vijfde aflevering komt eerder dan normaal. Omdat zondag de Super Bowl alle aandacht naar zich toetrekt in de Verenigde Staten, wordt [i]The Last of Us/i] al deze zaterdag beschikbaar gesteld.

Plot


De serie speelt zich af in een postapocalyptische wereld, twintig jaar na de vernietiging van de moderne beschaving. Overlever Joel (gespeeld door Pedro Pascal) wordt ingehuurd om de 14-jarige Ellie (gespeeld door Bella Ramsey) uit een quarantainezone te smokkelen. Zij lijkt immuun te zijn voor het virus en is dus mogelijk de laatste hoop om de mensheid ook in de toekomst te redden.

Kijk de serie op HBO Max.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen