search
In 'Star Trek: Picard' seizoen 3 verschijnen de dochters van een bekend personage
Series / Nieuws

In 'Star Trek: Picard' seizoen 3 verschijnen de dochters van een bekend personage

De dochters van een geliefd personage zijn bemanningsleden van de USS Titan-A.

Showrunner Terry Matalas heeft het fandom verzekerd dat het slotseizoen van Star Trek: Picard meerdere series zal afronden. Wat ingenieur Geordi LaForge (LeVar Burton) betreft, wordt dit waargemaakt.

We maken kennis met de twee dochters van Geordi.

Officieel canon


In de laatste aflevering van TNG leert de kijker dat Geordi getrouwd is en twee dochters heeft, namelijk Sidney (Ashlei Sharpe Chestnut) en Alandra (Mica Burton). Mica Burton is niet alleen filmdochter, in het echt is zij de dochter van LeVar Burton, die Geordi speelt.

Behalve de voornamen bevestigt Picard nog meer. De dames zitten ook bij Starfleet en zijn bemanningsleden. Beiden hebben de rang van Ensign, wat overeenkomst met 'vaandrig'. Dit is de laagste officiersrang bij Starfleet.

Verschillende functies


Sidney en Alandra bekleden allebei functies die hun vader ook heeft gehad. Sidney is één van de piloten van de USS Titan, wat haar vader in seizoen 1 van TNG ook was. Alandra is ingenieur. Geordi's maakte destijds promotie. Vanaf seizoen 2 van TNG tot en met de films bleef dit zijn functie.

De beloofde afronding is hiermee positief begonnen, en fans kunnen uitkijken hoe de makers de overige verhaallijnen gaan afwikkelen.

Op 23 februari 2023 gaat Star Trek: Picard in première op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen