search
Nieuw op Netflix: complexe liefdesverhouding in 'A Sunday Affair'
Films / Nieuws

Nieuw op Netflix: complexe liefdesverhouding in 'A Sunday Affair'

Netflix brengt ons dit jaar een Valentijnspecial in de vorm van 'A Sunday Affair'.

Netflix heeft besloten om de Engelse versie van de romantische Nollywood film voor iedereen beschikbaar te stellen. Je kan deze streamen bij de dienst vanaf 14 februari.

Het verhaal


In deze roman zien we de klassieke liefdesdriehoek. De twee dames zijn echter geen minnaars maar wel elkaars beste vriendinnen en ze hebben geen idee dat ze in die driehoek zitten.
Ze zijn beide aan het daten met dezelfde man, hij voelt zich tot beide evenveel aangetrokken en is in conflict met zichzelf wat hij nu moet.
De rest van het verhaal laat zich misschien al een beetje raden.

Hoofdrollen


De film focust zich voornamelijk op de drie hoofdrollen. Deze worden vervuld door Nse Ikpe-Etim, zij is onder meer bekend van Shanty Town en Fifty. Daarnaast zien we Oris Erhuero, bekend van The Sandman en We Were Once. Dakore Akande kan je herkennen van haar rollen in bijvoorbeeld Fifty en Castle & Castle.

Regie


Walter Taylaur heeft de film geregisseerd. Zijn eerste klus als regisseur was voor Big Brother Nigeria in 2016. Hij is meer bekend van zijn werk aan Jolly Roger en The Wages.

Bekijk hier de trailer van A Sunday Affair. Als je gek bent op (complexe) liefdesverhalen, dan kan je deze film niet missen. Vanaf 14 februari kan je de film gaan streamen op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen