search
'The Walking Dead'-spinoff over Daryl boekt vooruitgang
Series / Nieuws

'The Walking Dead'-spinoff over Daryl boekt vooruitgang

Ondanks het vertrek van één van de sterren versterken anderen het team.

Een van de grootste series van het afgelopen decennium moet toch wel The Walking Dead zijn. Inmiddels is de serie zelf al gestopt maar het Walking Dead universum begint nog maar net. De spin-off over het personage Daryl Dixon is volop in de maak.

Vele kijkers kennen hem als de kruisboog dragende held in The Walking Dead. Hij was er van het begin al bij en werd snel geliefd bij de fans. Reden genoeg voor de producenten om van het personage een spin-off te maken waarbij acteur Norman Reedus opnieuw in de huid zal kruipen. Echter heeft één van de sterren laten weten niet meer mee te zullen doen.

Exit Carol Peletier


Het was eerst de bedoeling dat nóg een personage uit The Walking Dead mee zou spelen in de spin-off. Melissa McBride zou naast Reedus gaan spelen en wederom de rol van Carol Peletier op zich nemen. Echter besloot zij al snel toch geen deel uit te gaan maken. Inmiddels is de cast flink versterkt met maar liefst vijf nieuwe castleden.

Zo is bekend geworden dat acteurs Romain Levi, Louis Puech Scigliuzzi, Laika Blanc Francard, Eriq Ebanouey, en Anne Charrier de cast komen versterken. De serie wordt momenteel gefilmd in Parijs maar de producenten laten nog weinig los over de details van de komende Daryl Dixon spin-off. Het zal in ieder geval eind 2023 in première gaan.

Kijk tot die tijd nog eens alle afleveringen van The Walking Dead op Netflix.






Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen