search
'The Last of Us' game acteur wil heel graag zijn eigen rol in seizoen 2
Series / Nieuws

'The Last of Us' game acteur wil heel graag zijn eigen rol in seizoen 2

Dit personage is zo belangrijk voor The Last of Us-stemacteur dat die de rol zelf wil spelen in seizoen 2.

Niet alleen kijkers zijn meteen fan geworden van The Last of Us, maar ook de acteurs. Uiteraard zijn hoofdrolspelers Pedro Pascal en Bella Ramsey trots op hun werk, maar ook de originele acteurs uit de game kunnen geen genoeg krijgen van de serie.

De nieuwe hitserie The Last of Us is gebaseerd op de gelijknamige game over een apocalyptische wereld. De video game werd ontwikkeld door Naughty Dog in 2013.

In het tweede deel van de game speelde stemacteur Ian Alexander. Die was de stem van Lev, een 13-jarige transjongen die uit de overlevende groep Seraphites is gegooid.



Een rol in de serie


Alexander is net zoals de rest van de wereld een enthousiaste fan geworden van de serie en zou dan ook heel graag zijn rol weer op zich willen nemen voor het tweede seizoen.

Dit is wat Alexander erover zei: "Ik was gewoon zo dankbaar dat ik deel kon uitmaken van die franchise, en ik ben zo opgewonden dat we zijn opgepikt voor seizoen twee. Ik duim voor je dat ik mijn rol als Lev mag hernemen."

Bekijk hieronder wat Alexander zei over de serie en hun personage en de trailer voor aflevering 6 en stream The Last of Us op HBO Max.







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen