search
Gaan deze personages dood in de nieuwe aflevering van 'The Last of Us'?
Series / Nieuws

Gaan deze personages dood in de nieuwe aflevering van 'The Last of Us'?

Zullen deze personages die doodgaan in de 'The Last of Us'-game de vijfde aflevering overleven?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De nieuwe aflevering van The Last of Us staat inmiddels online, waarin een aantal personages sterven. Maar komt dit ook overeen met de personages die in de videogame doodgaan? Let op: er volgen spoilers voor de game en de serie.

Een paar Hunters


Aflevering vier van The Last of Us was eigenlijk de eerste van het seizoen waarin er geen geïnfecteerden waren. Er was echter een hint naar hen en hun verstopplek, onder het gebouw. Gebaseerd op wat we in deze scène horen, zullen de geïnfecteerden waarschijnlijk hun weg naar de oppervlakte vinden.

Kathleen


Gezien het roadtrip-karakter van The Last of Us en hoe de verhaallijn van Kansas City zich afspeelt zoals het Pittsburgh-gedeelte van de game, lijkt het waarschijnlijk dat deze aflevering de laatste op deze locatie zal zijn. En aangezien Kathleen een nieuw personage is, gokken we dat ze niet veel tijd meer heeft in de serie.

Door de Cordyceps-schimmel die onder de stad zit en het feit dat Kathleen en haar militie FEDRA pas onlangs lijken te hebben omvergeworpen, zijn de zaken niet bepaald stabiel in Kansas City. Op IMDB staat Melanie Lynskey ook bij slechts twee afleveringen genoemd.

Sam & Henry


Als de The Last of Us-serie erin slaagt vast te houden aan wat er met deze twee in de videogame gebeurt, staat er een tragisch einde voor hen in het verschiet. De serie heeft echter al vaker afgeweken van de game, dus ze zouden het kunnen overleven. Gezien de sombere toon van de serie lijkt het alleen niet erg waarschijnlijk.

Om te zien welke personages er daadwerkelijk doodgaan in de vijfde aflevering, stream je The Last of Us op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen