search
Eindelijk iets positiefs voor Joel in 'The Last of Us'
Series / Nieuws

Eindelijk iets positiefs voor Joel in 'The Last of Us'

Joel zet alles op alles om zijn broer Tommy te vinden, maar is dat wel zo'n slim idee?

De hitserie The Last of Us onthult elke aflevering iets meer over de wereld van Joel en Ellie. Ook leren we steeds meer mensen kennen, maar helaas verliezen we ook mensen uit het oog. Want hoe gaat het nou met Joels broer Tommy?

Joel (Pedro Pascal) besloot een paar afleveringen terug dat hij samen met Ellie zijn broer Tommy (Gabriel Luna) ging zoeken in Wyoming. Na de eerste aflevering hebben we Tommy niet meer gezien en we weten dus heel weinig over wat er allemaal met hem gebeurd is.

In aflevering 4 vertelde Joel wel iets meer over zijn broer. Tommy is een optimist die de wereld wil redden. Dat is precies de reden waarom hij eerst bij het leger zat en zich later aansloot bij de Fireflies. Nu is hij helemaal alleen, ergens in deze gevaarlijke wereld en Joel is vastbesloten hem te vinden.

Bekijk hieronder Joels verhaal over Tommy.Een bekend gezicht in de trailer


Tot nu toe hadden we geen bewijs dat Tommy daadwerkelijk nog in leven was. Deze nieuwe trailer verandert echter alles. We zien hoe Tommy en Joel weer bij elkaar komen, maar dat hoeft niet perse iets positiefs te zijn.

De trailer laat zien hoe de twee broers een discussie hebben over alles wat ze gedaan hebben. Tommy zegt dat ze samen niet zomaar iets gedaan hebben, maar dat ze mensen vermoord hebben. Wanneer dat was, wie het waren en wat de reden was, blijft onduidelijk.

Bekijk hieronder de trailer en hoe aflevering 4 gemaakt is en stream The Last of Us op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen