search
Vijfde aflevering 'The Last of Us' staat al online met langere speelduur
Series / Nieuws

Vijfde aflevering 'The Last of Us' staat al online met langere speelduur

De vijfde aflevering van 'The Last of Us' is deze week eerder te zien dan normaal en heeft ook nog een langere speelduur.

Hoewel de afleveringen van The Last of Us normaal pas op maandag te streamen zijn in Nederland, is de vijfde aflevering deze week al eerder te bekijken. De aflevering staat namelijk al sinds gisteren online en heeft ook nog een langere speelduur.

De aflevering is deze week naar voren gehaald omdat hij in Amerika anders tegelijk online was gekomen met de uitzending van de Super Bowl. Dat zou waarschijnlijk voor minder kijkcijfers zorgen in de eerste 24 uur, dus heeft HBO gezorgd dat de aflevering al voor de Super Bowl bekeken kan worden.

Groeiende kijkcijfers


The Last of Us heeft sinds de première van de serie met iedere nieuwe aflevering een kijkersgroei gezien. De meest recente vierde aflevering "Please Hold My Hand" scoorde opnieuw het hoogste aantal kijkers tot nu toe voor de serie, met 7,5 miljoen kijkers op HBO Max en lineaire uitzendingen op HBO.

Daarnaast is de vijfde aflevering ook nog langer dan aflevering 4 van vorige week, die met zijn 51 minuten de kortste aflevering van de serie tot nu toe is. Aflevering 5 duurt tien minuten langer, dus 61 minuten. Ook aflevering 6 heeft een speelduur van 61 minuten.

The Last of Us is te zien op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen