Ook deze voorspelling van 'The Simpsons' kwam vreemd genoeg uit

Kan de populaire animatieserie 'The Simpsons' daadwerkelijk de toekomst voorspellen?

Daan Kusen, 08-01-2023 13:49

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Het is al jarenlang een terugkerend fenomeen dat iets dat in The Simpsons gebeurd is, later op een soortgelijke manier in de echte wereld gebeurd.
Een van de grootste voorbeelden hiervan is een Donald Trump-momentje op een roltrap. De serie voorspelde dat Trump president zou worden.Voorspellingen

En The Simpsons heeft meer correcte voorspellingen gedaan. Zo voorspelde de serie de stemfraude in Amerika toen Homer in 2008 op Obama wilde stemmen. De machine veranderde zijn stem naar rivaal Mitt Romney.

Ook het paardenvlees schandaal van 2003 was in 1994 al door de serie voorspeld. Lunchdame Doris gebruikte toen al "verschillende paardenonderdelen" in haar lunchmaaltijden.

En natuurlijk wist de serie in 1998 al dat Disney in de aflevering "When You Wish Upon A Star" 20th Century Fox zou kopen. Wat in 2017 daadwerkelijk gebeurde.

Bad Bunny

Rapper Bad Bunny kwam in het nieuws toen hij de telefoon van een fan pakte en weggooide. En natuurlijk had The Simpsons dit voorspeld.

In een korte video om het nummer "Te Deseo Io Mejor" te promoten, speelt de rapper zichzelf en probeert hij de liefde tussen Homer en Marge weer wat leven in te blazen. Maar wanneer Homer met zijn mobiele telefoon aankomt, smijt Bunny hem op de grond en stampt erop.Statement

De rapper bracht een statement naar buiten waar in hij zegt:

"De mensen die naar me toe komen en 'hallo' zeggen, om me iets te vertellen, om me te ontmoeten, zullen altijd mijn aandacht en respect krijgen. Maar mensen mensen die hun f*cking telefoon in mijn gezicht duwen zal ik altijd beschouwen voor wat ze zijn: respectloos. En die zal ik dan ook zo behandelen."

De officiële videoclip van Bad Bunny, in het Spaans, kun je hier onder bekijken.

Lees meer over: the simpsons, fox, rapper, bad bunny, mobiele telefoon, voorspellingen, donald trump, 20th century fox, disney

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam