search
Gruwelijke moord in 'The Last of Us' was eigenlijk veel bloederiger
Series / Nieuws

Gruwelijke moord in 'The Last of Us' was eigenlijk veel bloederiger

De gevaarlijkste Infected van allemaal laat eindelijk zijn hoofd zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De nieuwe hitserie The Last of Us is één van de beste series als het gaat om worldbuilding. De wereld wordt langzaamaan helemaal opgebouwd en uitgelegd, zodat kijkers zich in kunnen leven in de apocalyptische situatie. Dat maakt nieuwe monsters ook zo ongelofelijk eng.

In de nieuwste aflevering van The Last of Us, 'Endure and Survive', proberen Henry, Sam, Ellie en Joel te ontsnappen uit Kansas City. Henry heeft een heel plan bedacht om de stad uit te komen, maar het viertal loopt vol een hinderlaag in.

Wanneer ze hun laatste momenten voor hun ogen voorbij zien vliegen, gaat de grond open en vliegen er honderden Infected de wereld in.

Een gruwelijke Infected


Alle Infected zijn natuurlijk eng. Van de kleine kinderen tot aan de volwassenen, tot aan de speciale clicker. Er zijn een aantal soorten Infected. Van minst gevaarlijk tot heel gevaarlijk zijn dat: runner, stalker, clicker en bloater (of shambler).

Wanneer iedereen de honderden Infected probeert te vermoorden, komt de gevaarlijkste van allemaal naar boven, de bloater. Perry (Jeffrey Pierce) zegt meteen tegen Kathleen dat ze moet vluchten en vuurt zelf kogels na kogels op de bloater af.

Ongelooflijk gevaarlijk


De kogels ketsen als regendruppeltjes van de bloater af. Dan komt de Infected naar Perry toe en scheurt meteen het hoofd van het lichaam van de schutter. Dit is al gruwelijk, maar eigenlijk zou de schutter in tweeën gescheurd worden. Dit is uiteindelijk niet gebeurd, omdat de moord iets realistischer en anatomischer moest worden volgens showrunner Neil Druckmann.

Bekijk hieronder de uitleg over de verschillende Infected en de trailer voor aflevering 6 en stream The Last of Us op HBO Max.







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen