search
Eerste foto 'Ted Lasso' seizoen 3 verraadt grote spanning
Series / Nieuws

Eerste foto 'Ted Lasso' seizoen 3 verraadt grote spanning

Zal Nate de grote schurk van het derde seizoen worden?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het is zover, de marketing voor het nieuwe seizoen van Ted Lasso lijkt echt te zijn begonnen.

Ted Lasso, de voetbalserie van Apple TV+, die veel meer is dan slechts een serie over een voetbalclub, komt dit voorjaar met een derde en mogelijk laatste seizoen.

Ted versus Nate


In de finale van seizoen twee zagen we Nate (Nick Mohammed) overlopen naar de vijand, West Ham United, waar Anthony Head's Rupert Mannion de scepter zwaait.

Dat Nate's keuze hem recht tegenover coach Lasso (Jason Sudeikis) zet zien we al in deze eerste afbeelding van het nieuwe seizoen, op de Twitter feed van Apple TV+.



Nate als slechterik


Aan het einde van seizoen twee lekte Nate informatie over Ted's paniekaanvallen naar de krant en liep over naar de vijand.

Alles, en zeker deze nieuwe afbeelding, wijst erop dat Nate de grote slechterik van het nieuwe seizoen gaat worden. Maar Ted Lasso kennende is de hoop op een goede afloop voor Nate nog niet verloren.

We hebben immers Jamie Tartt's (Phil Dunster) transformatie van een verwaande einzelgänger tot een teamspeler meegemaakt. En met de positieve uitstraling van de show kan zelfs Nate nog terugkomen.

Gelukkig hoeven we niet lang te wachten om te zien hoe dit zal eindigen. Ted Lasso zal deze lente op Apple TV+ te zien zijn.




Aanbevolen artikelen