search
Kindacteur Austin Majors uit 'NYPD Blue' is veel te jong overleden
Series / Nieuws

Kindacteur Austin Majors uit 'NYPD Blue' is veel te jong overleden

Op slechts 27-jarige leeftijd is de 'NYPD Blue'-acteur Austin Majors onverwacht overleden.

De kindacteur speelde in NYPD Blue de zoon van Andy Sipowicz (Dennis Franz). Hij werd slechts 27 jaar.

De alom geprezen politie-serie NYPD Blue was Majors' doorbraak. Gedurende 7 seizoenen was hij in de serie te zien. Er volgden hierna andere rollen in bekende series.

Acteren en muziek


Majors werd op 23 november 1995 geboren in Californië. Hij zat zoals gezegd al van jongs af aan in het filmvak. Later was hij te zien in onder andere ER en Desperate Housewives. Ook volgde hij de opleiding Filmwetenschappen aan de Universiteit van Zuid-Californië. Blijkens zijn Instagram-account richtte Majors zich later op het maken van muziek.

Daklozenopvang


Familieleden hebben aan TMZ bericht dat Majors in een daklozenopvang is overleden. Zij vermoeden een overdosis aan fentanyl, hoewel dit nog officieel onderzocht wordt.

Op het tijdstip van zijn dood ging het dus niet zo goed met Majors. Verdere details omtrent zijn situatie zijn op dit moment nog niet bekend. Familieden laten aan TMZ weten:"Hij was artistiek, briljant en zachtaardig. Hij was ongelooflijk trots op zijn acteercarrière en is aan de universiteit afgestudeerd in het filmvak. Hij wilde acteren, regisseren en produceren".

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen