Eerste trailer voor 'Sex/Life' seizoen 2: binnenkort op Netflix

In aanloop naar seizoen 2 is de trailer vanaf nu online te bekijken.

Valeria Milić, 15-02-2023 09:04

De stomende serie Sex/Life komt eindelijk met het tweede seizoen. De trailer is online gedropt, en zo te zien is er genoeg drama in het verschiet.
Het huwelijk van hoofdpersoon Billie (Sarah Shahi) gaat zo te zien definitief de verkeerde kant op. Billie krijgt haar foute ex-vriend Brad (Adam Demos) maar niet uit haar hoofd. De trailer voor het nieuwe seizoen kun je onderaan bekijken.

Soap-serie?

De critici hadden één en ander aan te merken op het eerste seizoen. AV Club bemerkt dat Billie zichzelf heeft weggestopt om haar huwelijk maar goed te houden. De vraag waarom ze dit heeft gedaan wordt echter niet afdoende beantwoordt. Anderzijds kun je natuurlijk stellen dat dit gewoon een melodramatische serie is over mensen die genot najagen, en de gevolgen die dit heeft.

In het echt

Eén gevolg van Sex/Life is dat de hoofdrolspelers in het echt een relatie hebben gekregen. 'Billie en Brad', oftewel Shahi en Demos, zijn sinds 2020 een koppel, en zijn dit tot op heden nog steeds blijkens de Insta-post door Demos:Hoe het verdergaat met Billie, Cooper en Brad: kijk Sex/Life. Seizoen 2 is vanaf 2 maart te zien op Netflix.
Lees meer over: Sex Life, Sarah Shahi, Mike Vogel, Adam Demos

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in