search
De hitserie 'You' is in een klap de best bekeken serie ter wereld op Netflix
Series / Nieuws

De hitserie 'You' is in een klap de best bekeken serie ter wereld op Netflix

Met 92 miljoen gekeken uren kan gerust gesteld worden dat seizoen 4 een hit is.

Het is voor Netflix alweer het vierde seizoen van You en kijkers krijgen er geen genoeg van. Joe Goldberg is weer terug en na de release van seizoen vier op negen februari staat de serie gelijk op de eerste plaats in de top 10 van meest bekeken series.

Eerder werd al bekend dat de serie enorm goed bekeken werd. Zo goed zelfs dat het de best bekeken serie op Netflix is.

Alleen is nu bekend geworden hoe goed de serie het doet. Het eerste deel van seizoen vier is inmiddels uitgebracht en weet in maar liefst 90 verschillende landen de top 10 te bereiken.

De serie heeft daarmee Lockwood & Co. van de troon gestoten. Daarnaast heeft nóg meer You zich weer in de top tien weten te werken.

Romantiek met een gevaarlijke ondertoon


Seizoenen één en drie zijn in Amerika namelijk weer in de top tien beland. Met een respectievelijke vierde en negende plek doet ook het oudere werk van You het weer goed. Veel fans zijn na het uitkomen van het vierde seizoen de oudere seizoenen nog eens terug gaan kijken.

De serie You gaat over de charmante maar gevaarlijk obsessieve Joe Goldberg, gespeeld door de Amerikaanse acteur Penn Badgley, die tot wel heel extreme hoogten gaat om hemzelf in de levens te werken van degenen waar hij zo op gefixeerd is. Dit leidt al snel tot manipulatie, bedrog en levensgevaarlijke situaties.

Alle afleveringen van You stream je op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen