search
Trailer Apple-serie 'Extrapolations' barst van het hollywoodtalent
Series / Trailer

Trailer Apple-serie 'Extrapolations' barst van het hollywoodtalent

Meryl Streep, Edward Norton en Kit Harington spelen in deze serie over klimaatverandering.

Apple heeft onlangs een nieuwe trailer uitgebracht van hun nieuwste serie Extrapolations. In deze serie over klimaatverandering stikt het van de bekende acteurs. Bekijk ze gauw in de trailer hieronder.

In de nieuwe trailer van de Apple-serie duiken onder andere Tobey Maguire, David Schwimmer, Meryl Streep, Edward Norton en Kit Harington op. De dramaserie zal naar verluidt over de toekomstige ellende, die door klimaatverandering teweeg zal worden gebracht.

Een sterrencast


Er zijn dus al enkele absolute topacteurs aan de haak geslagen, maar dat is nog niet alles. Ook andere bekende acteurs komen langs, waaronder Diane Lane, Keri Russell, Marion Cotillard, Forest Whitaker, Matthew Rhys, Heather Graham, Sienna Miller, Judd Hirsch en Michael Gandolfini.

Het plot van Extrapolations


De serie zal zich afspelen in de nabije toekomst. De strijd tegen kanker is overwonnen en de mensheid is geland op Mars, maar dat verandert er weinig aan dat het leven op aarde steeds ondraaglijker wordt door steeds grotere veranderingen aan het klimaat.

In de serie worden acht verschillende verhalen verteld, verspreid over de wereld maar met vergelijkbare thema's. Welke onmogelijke keuzes moeten mensen maken om te overleven? Hoe zal de toekomst eruit komen te zien? Valt het allemaal nog te stoppen?

De eerste drie afleveringen van Extrapolations zullen op 17 maart verschijnen bij Apple TV+. Daarna zal wekelijks een nieuwe aflevering volgen. Bekijk hieronder gauw de trailer.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen