search
Dit kun je verwachten van het tweede seizoen van de geliefde serie 'Heartstopper'
Series / Nieuws

Dit kun je verwachten van het tweede seizoen van de geliefde serie 'Heartstopper'

Fans kunnen niet wachten op het nieuwe seizoen van 'Heartstopper', maar de maker heeft al een kleine hint gegeven.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Later dit jaar zal het tweede seizoen van Heartstopper te zien zijn op Netflix, maar de maker heeft nu al laten weten hoe het tweede seizoen gaat eindigen.

In de serie volgen we het verhaal van de verlegen student Charlie Spring (Joe Locke). Hij werd maandenlang gepest toen hij uit de kast kwam, maar gelukkig kon hij wel altijd op zijn vrienden rekenen.

Na de kerstvakantie wordt Charlie in de klas langs Nick (Kit Conor) gezet, die een jaar ouder is en de ster van het rugbyteam. Er ontstaat een mooie vriendschap tussen de jongens, maar deze groeit al snel uit tot iets meer.

Zo eindigt seizoen 1


In de finale van seizoen 1 hebben we gezien dat Toa (William Gao) en Nick het beste voor hebben met Charlie. Later in de aflevering biecht Nick op dat hij bij Charlie wil blijven en daarna kussen ze elkaar.

Ook is Nick van plan om uit de kast te komen, en dat doet hij nog op dezelfde dag voor zijn moeder. Het seizoen is dus positief afgesloten en het laat de fans hoopvol achter.

Happy ending


De maker Alice Oseman laat weten dat ze altijd al voor ogen had hoe de serie zou eindigen. Er zijn nog geen specifieke details bekend, maar we weten wel dat het tweede seizoen wederom een happy ending zal krijgen.

Oseman: "Ik weet al jarenlang hoe Heartstopper zal eindigen. Dit heeft me erg geholpen, omdat ik nu echt ergens naartoe kan werken. Ik ga verder nog niks verklappen, maar het wordt zeker een happy ending. Ik denk dat iedereen dat al had verwacht.'"

Verwachtingen van seizoen 2


Oseman heeft ook laten weten dat ze in seizoen 2 verder zullen ingaan op de aseksualiteit van Isaac (Tobie Donovan). Ze hoopt dat dit niet overkomt als een les, maar als een manier om het personage beter te leren kennen.

De goede afloop van seizoen 1 zorgde ervoor dat mensen helemaal dol waren op de serie, het is dus zeker geen verrassing dat ze dit voortzetten in het tweede seizoen. We kunnen nu dus met een gerust hart wachten op de release van Heartstopper seizoen 2.



Stream alle afleveringen van seizoen 1 van Heartstopper op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen