Orlando Bloom is blij dat 'Carnival Row' geen derde seizoen krijgt

De acteur geeft zijn kijk op het einde van 'Carnival Row'.

Valeria Milić, 16-02-2023 18:03

In een exclusief interview met Screen Rant heeft Bloom het over het slotseizoen van Carnival Row, waarin hij de hoofdrol speelt. Verrassend genoeg is de acteur van mening dat het prima is dat de serie eindigt.

Stoppen zolang er animo is

Op de vraag of hij meer Carnival Row ziet zitten, antwoordt Bloom: "Je sluit af terwijl het publiek best meer zou willen. Dat is wat mij betreft een prima einde. Buiten dit verhaal is er geen bronmateriaal. Men had niets ontwikkeld na deze twee seizoenen.

Als ik eerlijk ben, zie ik niet hoe we het beter hadden kunnen vertellen. Stoppen terwijl er nog animo voor de serie is werkt wat mij betreft prima"
.

Schaal productie

Bloom stipt verder de schaal van de productie aan. "We hebben in totaal vijf jaar gefilmd. Twee jaar daarvan lag alles stil. Er moesten enorme sets gebouwd worden. Om die te zien en langdurig op die sets te werken is een geweldige ervaring. Dan zijn daar de special effects, wat ook de nodige tijd in beslag neemt. Het was echt groots, episch zelfs" besluit Bloom.

Carnival Row telt weliswaar 'slechts' twee seizoenen, 'Philo' heeft duidelijk gemaakt dat er volledig recht is gedaan aan het verhaal.

Seizoen 2 van Carnival Row gaat op 17 februari in première op Prime Video.
Lees meer over: Carnival Row, Orlando Bloom, Cara Delevigne, Simon McBurney

Populair nieuws

Populair nieuws

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix