search
Vliegensvlugge beelden uit 'Drive to Survive' seizoen 5 met uiteraard Max Verstappen
Series / Nieuws

Vliegensvlugge beelden uit 'Drive to Survive' seizoen 5 met uiteraard Max Verstappen

Een nieuwe trailer laat vliegensvlugge beelden zien van Drive to Survive seizoen 5.

Het nieuwe F1-seizoen nadert, maar voordat het zover is krijgen we eerst nog de ultieme terugblik op het afgelopen seizoen: Drive to Survive seizoen 5!

Het vijfde seizoen van Drive to Survive zal net zoals de voorgaande seizoenen het hele F1-jaar bespreken, compleet met actievolle beelden, drama en interviews met de coureurs.

Drive to Survive seizoen 5


2022 was natuurlijk het jaar van Max Verstappen, die voor de tweede keer op rij de wereldtitel binnen wist te slepen. Dat deed hij met overtuiging, door maar liefst vijftien races te winnen.

In de nieuwe trailer van Drive to Survive zien we Max Verstappen op de stoel zitten om geïnterviewd te worden. Dit is nieuw, aangezien Verstappen voorheen niet meewerkte met het programma.

Verstappen - evenals veel andere coureurs - heeft namelijk veel kritiek geleverd op het programma. Ze zouden drama creëren waar dat niet aanwezig is en niet alle gebeurtenissen eerlijk tonen.

Toch lijkt het erop dat Netflix en Verstappen een deal hebben gesloten voor zijn bijdrage aan seizoen 5. Waarschijnlijk heeft Verstappen daar bepaalde voorwaarden voor gesteld.

Drive to Survive seizoen 5 gaat 24 februari van start op Netflix. Het nieuwe seizoen begint een week later, met de Grand Prix van Bahrein.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen