search
Zullen deze twee Marvel-series dit jaar nog wel te zien zijn?
Series / Nieuws

Zullen deze twee Marvel-series dit jaar nog wel te zien zijn?

Nieuw beleid binnen Disney en Marvel dreigt soms shows jaren op te schuiven.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Mogelijk zal er wat meer tijd tussen Marvel-producten op Disney+ komen. Wat betekent dat de release datum van sommige series verschoven wordt.



2024 of nog later


Dit verslag, van een anonieme bron binnen Disney, kan betekenen dat het tweede seizoen van Loki en Secret Invasion, met Samuel L. Jackson, de enige Marvel-series zijn die dit jaar op Disney+ zullen verschijnen.

Deze verschuiving geldt ook voor series waarvan de productie al klaar is, zoals Echo[i], de Hawkeye spin-off, en [i]Iron Heart, de spin-off van Black Panther: Wakanda Forever.

Deze shows zullen mogelijk verschoven worden naar 2024 of zelfs 2025.



Veranderingen


Kevin Feige, de baas van Marvel Studios, liet weten dat er veranderingen op komst zijn.

"De snelheid waarmee we nu Disney+ shows uitbrengen gaat veranderen. Er zullen minder shows komen en die zullen verder van elkaar verspreid zijn," aldus Feige.

Dat er vertraging aan lijkt te komen is overigens niet extreem nieuw. Al eerder verwijderde het Disney twitter account in het Verenigd Koninkrijk en Ierland een tweet waarin stond dat Agatha: Coven of Chaos in 2023 zou verschijnen.

Korreltje zout?


Omdat dit nieuws van vertragingen van een anonieme bron afkomstig is moeten we het voorlopig met een korreltje zout nemen tot er een officiële verklaring vanuit Disney komt.

Gezien de vertragingen binnen het nieuwe beleid van Feige en Disney passen, lijkt het erop dat er wel een kern van waarheid in zit.

We houden je uiteraard op de hoogte van nieuws over de Marvel series en wanneer ze uitgebracht worden.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen