search
Gerucht: 'The Batman'- spinoff 'The Penguin' heeft rol voor Robert Pattinson
Series / Nieuws

Gerucht: 'The Batman'- spinoff 'The Penguin' heeft rol voor Robert Pattinson

Hollywood-insider hoort in de wandelgangen dat Pattinson in de 'Batman'-spinoff gaat verschijnen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Regisseur Matt Reeves is bezig met het ontwikkelen van films en series binnen het DCU-universum. The Batman krijgt een vervolg en staat gepland voor 2025. Daarnaast is daar de spin-off The Penguin.

Het personage Oswald Cobblepot (Colin Farrell) is in The Batman te zien. Hollywood-verslaggever Jeff Sneider deelde in de podcast The Hot Mic een nieuw gerucht. Robert Pattinson zou zijn opwachting maken in The Penguin.

Direct vervolg op film


Sneider gaf aan: "Ik hoorde dat Pattinson in 'The Penguin' gaat verschijnen". Volgens Farrell begint de serie een week na de gebeurtenissen in The Batman. Beiden zullen dus hun handen vol hebben na de acties van The Riddler (Paul Dano).

Continuïteit film en serie


Reeves ontwikkelt de serie voor HBO Max. Dit betekent dat het DCU-universum verschillende verhaallijnen zal laten zien. Enerzijds zijn daar de meer afgeronde verhalen in films. Anderzijds bieden series meer mogelijkheden tot diepgang.

In dit concrete geval is het dus de vraag welke verhaallijn Wayne en Cobblepot weer bijeenbrengt. Wanneer je puur naar de film kijkt is er niet direct een aannemelijke reden te vinden. De twee personages kunnen zich geplaatst zien voor een gemeenschappelijke vijand, maar dat berust op pure speculatie.

HBO Max onthult vooralsnog niets over de plot, hopelijk wordt te zijner tijd duidelijk waarom en onder welke omstandigheden Batman en The Penguin elkaar weer tegenkomen.

Oswald kun je voor nu zien in The Batman op HBO Max.




Aanbevolen artikelen