Worf-acteur boos op 'South Park' maar om een andere reden dan je denkt

Michael Dorn gaat tijdens een Reddit-AMA in op 'zijn' aflevering van 'South Park'.

Valeria Milić, 20-02-2023 23:36

South Park is beroemd en berucht om zijn parodieën van bekende sterren. Kanye West, Mel Gibson, Oprah Winfrey en vele anderen waren al te zien in de animatieserie. Dit is zowel als zichzelf maar ook als de personages die ze spelen.
Wanneer South Park je parodieert is dit dus lang niet altijd beledigend. Ozzy Osbourne, de band Korn en Elton John spraken zelfs hun eigen teksten in. Michael Dorn, de acteur die Worf speelt in Star Trek was beledigd dat hij hier niet voor gevraagd werd.

Enorme fan

Het betreft hier aflevering 4 van seizoen 6. Wanneer Cartman, Stan, Kyle en Kenny zich weer eens in de nesten hebben gewerkt, komt Michael Dorn ze een lift geven. Tevens is hij verkleed als Worf.

Tijdens een Reddit-AMA gaf Dorn te kennen dat hij ontzettend enthousiast was dat hij in de serie te zien zou zijn. Tegelijkertijd was hij nogal geïrriteerd: "Ik ben een enorme fan. Maar toen ik hoorde dat ze die aflevering gingen maken zonder mij hiervoor te vragen werd ik wel pissig".

Gratis cameo

"Ik had het zelfs gratis gedaan. Achteraf bleek dat iemand graag een 'Worf-stem' wilde inspreken, en dat ze om die reden mijn rol erin geschreven hadden," vertelde de acteur aan de Redditors.

Zowel voor South Park als voor Dorn is er sprake geweest van een gemiste kans. Anderzijds is de acteur wel te zien in een serie waar zowel hijzelf als miljoenen anderen fan van zijn.

South Park kun je hier bekijken.

Lees meer over: South Park, Trey Parker, Matt Stone, Prins Harry, Meghan Markle

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie Apple TV+-serie 'Slow Horses' seizoen 3

Recensie Apple TV+-serie 'Slow Horses' seizoen 3

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader