search
Marvel Studios leert van zijn fouten met de series op Disney+
Series / Nieuws

Marvel Studios leert van zijn fouten met de series op Disney+

Kevin Feige geeft toe dat er inderdaad fouten zitten in de MCU series op Disney+.

De MCU groeit in een razendsnel tempo en het hele universum is ongelofelijk complex. Alle films en series hebben namelijk iets met elkaar te maken. Toch zitten er een paar foutjes in.

Nu dat Ant-Man and the Wasp: Quantumania uit is, telt de MCU maar liefst 31 films. Dit is een groot getal en het is logischerwijs steeds moeilijker om alle details in alle films en series overeen te laten komen.

De series kloppen de laatste tijd niet helemaal en fans hebben hier hun kritiek op gegeven. En hun kritiek is aangekomen bij de baas van Marvel Studios: Kevin Feige.

Een leerproces


Feige probeert de feedback te begrijpen, maar beweert dat de Marvel Studios in een leerproces zitten met alle nieuwe series op Disney+. Ook garandeert hij dat er aantekeningen gemaakt worden voor elke serie en dat elk project ook een zogenoemd 'post-mortem' heeft.

Bekijk hieronder zijn quote:
"Ik denk wel dat je bij elk project waaraan je werkt lessen moet nemen. We doen een post-mortem van elk project. Of we proberen tenminste, als we het niet te druk hebben met het volgende project, om bij elkaar te zitten en te bespreken wat er goed ging en wat er fout ging."

Bekijk hieronder de beste momenten van de MCU en stream de series en films op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen