search
Eerste details over 'The White Lotus' seizoen 3 gelekt
Series / Nieuws

Eerste details over 'The White Lotus' seizoen 3 gelekt

Johnny Knoxville heeft de locatie van 'The White Lotus' seizoen 3 verklapt.

De eerste details van The White Lotus seizoen 3 zijn bekend, maar als het aan de makers had gelegen hadden we daar nog even op moeten wachten. Acteur Johnny Knoxville onthulde namelijk per ongeluk de locatie van het seizoen…

De HBO-serie The White Lotus, gemaakt door Mike White, speelt zich in seizoen 1 af op Hawaii en in seizoen 2 op Sicilië. De locatie van het nieuwe seizoen is nog niet bevestigd, maar het lijkt er sterk op dat Knoxville (vooral bekend van Jackass) deze in een interview heeft verklapt.

Tokio


Knoxville zegt in een interview met Vulture het volgende:

"Mike White is een zeer goede vriend van mij. Hij en ik waren samen in Tokio. Ik denk dat dat is waar het volgende… Oh, ik geef niets weg. Ik bel hem zo misschien weer even zodra dit voorbij is".

Het enige dat White heeft gedeeld over het derde seizoen, is dat het een satirische kijk zal zijn op de dood in Oosterse religie en spiritualiteit. Dit leidde al eerder tot speculaties dat het seizoen zich in Azië zal afspelen.

Japan werd ook eerder overwogen voor de setting van seizoen 2, dus het lijkt logisch dat hij het heeft doorgeschoven naar het derde seizoen.

The White Lotus is te zien op HBO Max.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen