Dit wordt de volgende grote Netflix-film: 'The Electric State'

Filmnieuws - De met smart verwachte Netflix sci-fi film van de Russo Brothers komt op 2024 naar Netflix.

Patricia Koning, 21-02-2023 09:44

De Russo Brothers, ook wel bekend van Avengers: Endgame, regisseren de film en zijn het duo achter het productiebedrijf AGBO. Samen hebben ze een hoop projecten op hun naam staan. Hun meest recente succes is The Grey Man.

The Electric State

De film is een bewerking van het boek van Simon Stålenhag. Er is nog geen officiële synopsis maar hier volgt een korte samenvatting van het boek. De film zal grotendeels hetzelfde verhaal gaan volgen.

In 1997 reizen een weggelopen tiener en haar gele speelgoedrobot naar het westen door een vreemde VS. De ruïnes van gigantische gevechtsdrones bezaaien het platteland samen met het weggegooide afval van een hightech consumptiemaatschappij. Terwijl hun auto de rand van het continent nadert, lijkt de wereld buiten het raam steeds sneller te ontrafelen.

Productie

De film lijkt een uitgebreid filmschema te hebben gekregen. In oktober 2022 werd er uiteindelijk gestart met de opnames. Door verschillende omstandigheden was het niet duidelijk wanneer het filmen afgerond zou zijn. Laatste volgde er echter een tweet op het account van AGBO waarop zij aangaven dat het filmen afgerond zou zijn.Cast

Naast Milly Bobby Brown welke we kennen van Stranger Things en Enola Holmes zien we een hoop grote sterren in deze film verschijnen. We zien o.a. Chris Pratt (Guardians of the Galaxy en Jurassic World), Ke Huy Quan (Everything Everywhere All at Once), Stanley Tucci (The King's Man) en Anthony Mackie (The Falcon and the Winter Soldier).

Voor het filmen

Ook voor het filmen van The Electric state speelde er een hoop. Kort op een rij even een aantal highlights.

- December 2017 kwam het boek uit.
- Gelijk in dezelfde maand wonnen de Russo Brothers de rechten voor de film.
- Het project werd in december 2020 verkocht aan Universal met Millie Bobby Brown in de hoofdrol.
- In juni 2022 werd bekend dat Netflix het project over ging nemen.
- Het filmen eindigde februari 2023.

Helaas nog geen officiële trailer, maar wel een mooie video welke zeker de moeite waard is om even te bekijken.Lees meer over: Netflix, The Electric State, Anthony Russo, Joe Russo, Russo Brothers, Milly Bobby Brown, Chris Pratt, Ke Huy Quan, Stanley Tucci, Anthony Mackie

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in