search
HBO Max geeft nieuwste 'The Last of Us'-aflevering prima speelduur
Series / Nieuws

HBO Max geeft nieuwste 'The Last of Us'-aflevering prima speelduur

De nieuwste aflevering van The Last of Us is lang genoeg om kijkers weer helemaal onder te dompelen in de apocalyptische wereld.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De nieuwe apocalyptische hitserie The last of Us staat bekend om haar lange afleveringen. De speelduur wisselt wel af tussen de verschillende afleveringen en het is dus altijd een verrassing hoe lang we meegezogen worden in deze spannende wereld.

In aflevering 5 konden Joel en Ellie nog maar net uit Kansas City vluchten. Dit hadden ze te danken aan de meest gezochte man: Henry. Ze wilden samen met zijn broertje Sam naar Wyoming, maar toen bleek dat Sam geïnfecteerd was.

Joel en Ellie vervolgden zonder hun nieuwe vrienden hun gevaarlijke en lange reis naar Wyoming. In aflevering 6, genaamd "Kin" ontmoet Ellie voor het eerst Joels jongere broer, Tommy.

De speelduur


Aflevering 6 van The Last of Us was vanaf 19 februari te zien op HBO Max. Met een speelduur van 62 minuten (volgens het officiële HBO-schema) duurt de aflevering iets langer dan de voorgaande afleveringen.

De meeste duurden namelijk tussen de 50 en 60 minuten. Toch is de aflevering nog steeds korter dan de mega lange afleveringen van meer dan 80 minuten.

Bekijk hieronder de teaser trailer van aflevering 6 en stream The Last of Us op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen