search
Spectaculaire beelden uit 'The Mandalorian' in nieuwste teaser
Series / Nieuws

Spectaculaire beelden uit 'The Mandalorian' in nieuwste teaser

Het is tijd voor de premiejager om naar huis te gaan, want veel is er niet meer over.

Binnenkort komt het langverwachte derde seizoen van The Mandalorian uit. Het is alweer meer dan twee jaar geleden dat de hitserie van Disney+ voor het laatst te streamen was. In de aanloop naar het derde seizoen toont Disney alvast een leuke nieuwe teaser.

Het derde seizoen draait om de reis van Din Djarin, het hoofdpersonage dat gespeeld wordt door acteur Pedro Pascal, naar Mandalore. De terugreis naar zijn thuiswereld zal echter niet makkelijk zijn. Hij zal namelijk hoogstwaarschijnlijk de consequenties moeten ondergaan van een van de grootste zonden die hij als Mandalorian heeft begaan.

Terug naar huis


Als Mandalorian is het namelijk tegen de Mandaloriaanse code om je helm af te zetten. Of het louter een kastijding wordt is nog maar de vraag aangezien Mando de Darksaber hanteert en dit hem de rechtmatige leider van de thuisplaneet maakt. In de nieuwe 'Go Home' teaser wordt de grootste terugkeer van The Mandalorian aangekondigt.

De teaser wordt geopend met Mando die vertelt dat hij naar Mandalore gaat. Bo-Katan Kryze, gespeeld door actrice Katee Sackhoff, vertelt hem dat er niks meer om naar terug te keren is. Mando kan volgens Bo-Katan beter naar huis gaan.

Kijk hieronder naar de nieuwste teaser. Alle afleveringen van The Mandalorian kijk je op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen