search
Eerste hints naar seizoen 2 van 'The Last of Us'
Series / Nieuws

Eerste hints naar seizoen 2 van 'The Last of Us'

In aflevering zes van 'The Last of Us' worden wat mensen en plekken getoond, die later in het verhaal een belangrijke rol zullen gaan vervullen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Enige tijd geleden werd bekendgemaakt dat er een tweede seizoen van hitserie The Last of Us aankomt. Showrunner Craig Mazin heeft nog weinig los gelaten over hoe het tweede seizoen eruit gaat zien. De inmiddels beschikbare zesde aflevering lijkt wel een aantal hints te geven waar het in het tweede seizoen naar toe gaat.

Kin


In de aflevering "Kin" zien we Joel en Ellie arriveren in het communistische stadje Jackson in Wyoming. Joel vind hier eindelijk zijn broer Tommy weer terug. Ook zien we een aantal andere personages op deze belangrijke locatie in de serie.

Dina


In de aflevering zien we bijvoorbeeld dat een jong meisje interesse lijkt te tonen in Ellie's aanwezigheid, maar zij maakt zich, na een boze opmerking van Ellie, snel uit de voeten. Hoewel de naam van dit personage nog niet bekend is, zou het kunnen dat het hier om Dina gaat, een meisje dat samen met Ellie op zal trekken in de toekomst van de serie,

Afwijkend


De serie wijkt echter op de nodige momenten af van de videogame, dus het blijft allemaal koffiedik kijken wat er nu precies gaat gebeuren. Zo werd de stad Jackson in het spel bijvoorbeeld amper getoond, terwijl er hier in de serie juist de nodige aandacht voor is.

Kijk de serie op HBO Max.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen