search
'The Last of Us' als kneuterige jaren 80-komedieserie, AI laat het je zien
Series / Nieuws

'The Last of Us' als kneuterige jaren 80-komedieserie, AI laat het je zien

Youtuber maakt een bijzonder AI-filmpje waarin 'The Last of Us' een vrolijke familieserie is.

De jaren 80 kenden meerdere langlopende komedieseries die het goed deden. Zo was daar The Cosby Show, Family Ties, en Growing Pains. Middels AI is er nu een nep-intro van The Last of Us te zien.

Youtuber Dan Taveras heeft een grappige bewerking van de HBO-hitserie online gezet. Alle bekende gezichten komen hierin langs, maar iets is anders. Stuk voor stuk staat iedereen te stralen.

Ter vergelijking, dit was de intro van Growing Pains:Taveras' filmpje kun je onderaan bekijken.

Kleding en kapsel perfect


De intro start met een gebouw, wat in dit type serie het ouderlijk huis voorstelde. Joel, Ellie, Bill, Frank, Tess en Sarah komen allemaal langs. En ze zijn uiteraard goed gekapt en met een brede lach op hun gezicht. Dit geldt ook voor Fedra, die stralende witte tanden laten zien en gepoetste helmen dragen.

Zelf gecomponeerde muziek


Taveras' filmpje mag namaak zijn, het vrolijke deuntje is dit allesbehalve. Zoals hij aangeeft heeft hij deze muziek zelf gecomponeerd. Sommige commentatoren vragen of er een volledige versie van beschikbaar is.

Taveras heeft de stijl en vorm van de jaren 80 goed na weten te bootsen. Zoals Benjamin Koops opmerkt: "Ik lag in een deuk om de post-apocalyptische lach die ze allemaal hadden".

Wie de vertrouwde The Last of Us wil zien, deze kun je bekijken op op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen