search
Rosario Dawson hint op het tijdsbestek waarin 'Star Wars: Ahsoka' op Disney+ verschijnt
Series / Nieuws

Rosario Dawson hint op het tijdsbestek waarin 'Star Wars: Ahsoka' op Disney+ verschijnt

In een tv-interview noemt hoofdrolspeelster Rosario Dawson wanneer ongeveer 'Ahsoka' zou kunnen starten.

Er komt een heleboel moois aan wat 'Star Wars' betreft. Ahsoka is één van de (mini)series waar menigeen naar uitkijkt. Verder gaat The Mandalorian al over minder dan week weer van start.

Dawson was te gast bij TODAY with Hoda & Jenna. Hierin heeft zij het onder andere over haar projecten bij Disney. In dit gesprek gaf Dawson tevens een indicatie met betrekking tot Ahsoka's start.

Disney-prinses?


De actrice is te zien in de Disney-film Haunted Mansion, een horror-komedie. Hierover zegt Dawson: "'Haunted Mansion' gaat in augustus in première". Dit is echter niet haar enige connectie met Disney. "Ik heb ook net een aantal reclamespots voor Disney ingesproken. Ik vraag me af of ik niet in een Disney-prinses verander," grapte de actrice.

Insider of inschatting?


De vraag is of Dawson dit wel officieel van Disney te horen heeft gekregen. Immers, de première van Haunted Mansion is onlangs officieel naar juli verplaatst. Anderzijds is het zo dat The Mandalorian al in de eerste helft van dit jaar te zien is. Het zou dus logisch zijn om later in 2023 met Ahsoka te starten.

Hoewel de precieze datum dus nog niet bekend is, kunnen we stellen dat 2023 genoeg te bieden heeft voor alle liefhebbers van 'Star Wars'.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen