Bijzonder goed nieuws voor alle fans van 'NCIS'!

De inmiddels aanzienlijke wereld van NCIS wordt nu nog een schaaltje groter!

Mitchell van Vuren, 23-02-2023 08:28

CBS komt na enig zwaar weer eindelijk weer met goed nieuws over NCIS. De primaire serie zal namelijk worden verlengd met seizoen 21, terwijl de spin-off NCIS: Hawaii een derde seizoen beloofd is.
Eerder maakte CBS nog bekend dat één van de spin-offs, NCIS: Los Angeles, geschrapt was na veertien seizoenen. De spin-off NCIS: New Orleans is al enige jaren terug ermee opgehouden, terwijl de spin-off NCIS: Red ook een vroegtijdige dood stierf.

Maar met dit goede nieuws lijkt de toekomst van de politieserie weer even veiliggesteld. De serie over Naval Criminal Investigative Service, die zelf ooit begon als een spin-off van de juridische dramareeks JAG, heeft nu zelf voldoende aanhang kunnen verzamelen om nog even door te kunnen.Lovende woorden van CBS zelf

Amy Reisenbach, de directeur van CBS Entertainment kondigde de verlenging aan met de volgende woorden: "Dit seizoen zet CBS zijn winnende traditie voort, met een ongeëvenaarde combinatie van terugkerende topseries en nieuwe hitseries die een enorm publiek vermaken op zowel uitzending als streaming."

Ze vervolgde: "Het is een bewijs van het goede werk van ons beste talenten, voor en achter de camera, dat we weer een uitzonderlijk seizoen hebben gehad. En ik weet dat we alleen maar verder zullen bouwen op dit fundament van uitstekende programmering als we vooruitkijken naar het volgende najaar."

Op SkyShowTime zijn in Nederland enkele seizoenen van NCIS te streamen.
Lees meer over: ncis, ncis hawaii, ncis los angeles, cbs, politiedrama, politie, serie, seizoen 21

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam