search
Regisseur gecancelde Netflix-serie bedankt fans en deelt onbekende scène online
Series / Nieuws

Regisseur gecancelde Netflix-serie bedankt fans en deelt onbekende scène online

\'Warrior Nun\'-fans blijken superfans, maker Simon Barry deelt een nooit opgenomen scène als gevolg.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Toen Warrior Nun in december vorig jaar gecanceld werd, liet het fandom het er niet bij zitten. Niet alleen op Twitter, maar ook middels een crowdfunding voor grote reclameborden waren zij erg duidelijk.

Men wilde een voortzetting van de serie. Dit kon door Netflix zelf, maar ook door een tv-zender of een ander streaming-platform. Maker Simon Barry heeft als gevolg een bijzondere scène tussen Ava (Alba Baptista) en Beatrice (Kristina Tonteri-Young) op Twitter gezet.

10 miljoen retweets


De hashtag #SaveWarriorNun verspreidde zich razendsnel door het Twitterversum. Na 10 miljoen retweets wilde Barry zijn dankbaarheid tonen aan de toegewijde fans. Hij plaatste het scenario voor een scène die nooit opgenomen werd.

Deze vindt plaats in de eerste aflevering van seizoen 2. Ava en Beatrice maken een praatje voor het ontbijt, en hierin wordt de aanzet tot hun latere relatie geschetst. Het is een ogenschijnlijk alledaags gesprekje vlak voor Ava aan haar training begint. Ook is er het begin van een dieper contact en later in het seizoen krijgen de twee een relatie.

De fans zijn zo te zien van plan om hun hartstochtelijke pleidooi voort te zetten. Het zou dus zomaar kunnen dat Warrior Nun onverwachts een vervolg krijgt door de 'warrior fans'.

Je kunt Warrior Nun streamen op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen