search
Deze 'Outer Banks'-acteur is keihard afgewezen voor Steve Harrington in 'Stranger Things'
Series / Nieuws

Deze 'Outer Banks'-acteur is keihard afgewezen voor Steve Harrington in 'Stranger Things'

Deze bekende Outer Banks-acteur verpestte zijn auditie voor Steve Harrington in Stranger Things.

Er zijn natuurlijk ongelofelijk veel mensen die auditie gedaan hebben voor Steve Harrington in Stranger Things. Zo ook deze bekende Outer Banks-acteur, maar zijn auditie verliep niet helemaal soepel.

Hij heeft het haar, hij heeft het talent, maar uiteindelijk niet de rol. Het gaat over niemand minder dan Chase Stokes. Stokes speelt nu John B in Outer Banks, maar hij had dus heel graag de rol van Steve Harrington willen hebben.

In een interview met Access Hollywoord vertelde de acteur dat zijn auditie niet helemaal goed ging. Hij "vergat alle regels en was helemaal weg". Op de terugweg had hij natuurlijk ongelofelijk veel spijt daarvan.

Toch nog een rol in Stranger Things


Hoewel Stokes geen grote rol heeft gekregen, kan hij wel voor altijd zeggen dat hij in Stranger Things zit. Hij kreeg namelijk een kleine rol waarbij hij geen tekst had en de acteur baalt dat hij niet "ten minste twee woorden" mocht zeggen.

Hij speelt namelijk Reed in aflevering "Chapter 6: The Monster". Zijn personage is kort te zien wanneer hij wegrijdt van Jonathan Byers (Charlie Heaton).

Stokes heeft ook gezegd dat Joe Keery wel echt heel goed is als Steve. Dit is wat hij zei: "Joe Keery is een absolute legende die zo goed is als Steve Harrington. Ik ben supertrots op hem."

Bekijk hieronder het interview en de trailer van Outer Banks seizoen 3 en stream Outer Banks en Stranger Things op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen