Megahit 'Succession' van HBO Max heeft weinig toekomst op de streamer

Ondanks dat Succession een populaire HBO-serie is, kent de serie waarschijnlijk weinig toekomst op het gebied van mogelijke spin-offs.

Niels Arts, 23-02-2023 14:50

Sinds de release van Succession op HBO heeft de serie een aardige fanbase opgebouwd, die met smacht uitkijken naar het aankomende vierde seizoen van de serie.
Maar hoeveel we ook van de serie houden, de kans is klein dat de wereld van Succession in de toekomst uitgebouwd zal worden met spin-off series. Dat geeft Casey Bloys, de CEO van content voor HBO en HBO Max, aan in een recent artikel.

Succession op HBO Max

In gesprek met Variety werd Bloys gevraagd of Succession dezelfde behandeling zou krijgen als Game of Thrones. Hij antwoordde als volgt:

"Ik denk het niet. Ik zeg altijd, 'zeg nooit nooit'. Toen we begonnen te praten over een Thrones-prequel, toen was dat iets dat HBO traditioneel gezien nooit gedaan had. Intern zeiden een aantal mensen 'dit is gekkenwerk, wat ga je doen?'"

"Dat gezegd hebbende, ik denk dat er iets is aan het universum van George [R.R. Martin] dat zichzelf goed uitleent aan de creatie van spin-offs. Er is een grote geschiedenis, heel veel verschillende families, een hoop oorlogen en veldslagen. Dat lijkt me niet iets voor Succession, 'laten we simpelweg dit persoon volgen', of zoiets. Het lijkt me onnatuurlijk. Maar als [maker Jesse Armstrong] zegt, 'ik wil dit doen,' dan volg ik Jesse."

Kortom, de deur staat altijd open voor een goede spin-off, mocht het idee ervoor op tafel liggen. Vooralsnog lijkt dat echter niet het geval te zijn, maar dat hoeft natuurlijk ook nog niet. Succession is een lopende serie, waarvan het volgende seizoen volgende maand verschijnt.

Om precies te zijn op 26 maart op HBO Max.





Lees meer over: Succession, HBO Max, spinoff, HBO, Casey Bloys

Populair nieuws

Laatste serienieuws

The Night King kort in 'Game of Thrones' te zien

The Night King kort in 'Game of Thrones' te zien

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in