Deze acteur uit 'Yellowstone' was mede verantwoordelijk voor het enorme succes

Zonder deze acteur zou het er heel anders aan toe zijn gegaan achter de schermen van Yellowstone.

Adrienne Koolen, 19-01-2023 12:31

De serie Yellowstone is ongelofelijk populair geworden. Iedereen heeft dan ook wel een favoriet personage. En van één personage kunnen trouwe fans geen genoeg krijgen. Dit personage had zelfs een cruciale rol achter de schermen.
Het gaat om niemand minder dan de kok van de Dutton-familie, Gator (Gabriel Guilbeau). In de serie kookt hij de lekkerste maaltijden voor hen. Gator is al snel een favoriet personage geworden van de fans, maar voor deze serie had Guilbeau nog nooit geacteerd.

Guilbeau was ontzettend zenuwachtig was over de hele situatie en wilde natuurlijk alles goed doen. Iedereen weet dat liefde door de maag gaat en dus had hij al snel iedereen ingepakt.

Een echte kok

Guilbeau kookte namelijk niet alleen als kok Gator voor de Dutton-familie, maar voor de hele cast en crew! Hij was namelijk het hoofd van de ambachtelijke diensten van de serie.

Dit betekende dat hij elke dag meer dan 300 hongerige mondjes moest voeden. Dit is echter niks vergeleken met de bijna 600 mensen voor wie hij moest koken tijdens het filmen van de prequel-serie 1883.

Bekijk hieronder een aantal video's waarin Guilbeau aan het koken is en stream Yellowstone op Prime Video


Lees meer over: Yellowstone, 1883, 1923, Gator, Dutton, Gabriel Guilbeau

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam