Volgende Hollywoodster meldt zich voor de succesvolste serie van dit moment

Het is de bedoeling dat hij de hoofdrol gaat spelen in een spin-off van Paramount's hitserie.

Glenn Walsh, 08-02-2023 21:37

Het is voor Paramount een van de grootste series van het moment. Het veelgeprezen Yellowstone blijft maar scoren en heeft inmiddels een aantal spin-offs. Plannen voor nóg een nieuwe spin-off zijn er met in de hoofdrol één van Hollywood's grootste sterren.
De streamingdienst is nu namelijk in gesprek met niemand minder dan Matthew McConaughey. De ster uit Interstellar (2014), Magic Mike (2012) en True Detective (2014) is in onderhandelingen om de hoofdrol te spelen in een nieuwe spin-off uit het Yellowstone universum.

Yellowstone eindigt eerder dan verwacht

Het nieuws komt na geruchten dat de moederserie Yellowstone wat minder lang zal lopen dan eerder werd aangenomen. Hoofdrolspeler Kevin Costner ligt namelijk met de producenten in de clinch over opnamedata. Hij wil namelijk aanzienlijk minder dagen werken aan de tweede helft van seizoen vijf dan de producenten van hem verwachten.

Hoe dan ook zal Yellowstone doorgaan, met of zonder de ster. Paramount vertelt dat Costner een enorm groot deel van het succes van de serie is en ze hopen dat hij dat nog lang zal blijven. Critici delen die mening en zijn vol lof over Costner's rol als John Dutton. Zo won hij recentelijk nog een Golden Globe voor beste acteur in de serie.

Kijk alle afleveringen van Yellowstone op SkyShowtime.

Lees meer over: Yellowstone, Matthew McConaughey, Interstellar, Magic Mike, True Detective, Paramount, SkyShowtime

Populair nieuws

Populair nieuws

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos