search
Grote veranderingen in 'Star Trek: Discovery' seizoen 5
Series / Nieuws

Grote veranderingen in 'Star Trek: Discovery' seizoen 5

Er staat Gray Tal veel te wachten in het nieuwe seizoen van 'Star Trek: Discovery'.

Het vijfde seizoen van Star Trek: Discovery is alweer in aantocht. Acteur Ian Alexander heeft in een interview onthuld welke veranderingen eraan komen in het nieuwe seizoen.

Alexander speelt in de serie de rol van Gray Tal. Het personage heeft afgelopen seizoen veel meegemaakt en het lijkt erop dat er in het vijfde seizoen opnieuw veel verandering aan gaat komen.

Gray ondergaat veranderingen


Alexander zegt het volgende over aankomend seizoen:

"Gray ondergaat veel grote veranderingen. Hij heeft nu eindelijk een lichaam. Hij zit niet langer vast in Adira. Hij heeft zijn eigen lichaam weer, volledig gevormd en fysiek. Hij kan ontdekken en spelen".

"Daarom zien we hem zijn haar en uiterlijk veranderen, omdat hij vastzat in dezelfde kleren waarin hij stierf. Hij is dat beu, en hij zal die outfit nooit meer aandoen. Hij heeft hem waarschijnlijk in de verbrandingsoven gegooid, of zoiets".

"Sommige mensen vragen me: 'Hoe is Gray veranderd? Hoe heeft hij een matje gekregen?' Ik neem aan dat als je voedsel kunt materialiseren, je ook nieuw haar en nieuwe outfits kunt materialiseren. Ik stel me voor dat hij gewoon een kast binnenliep, op een paar knopen drukte en vervolgens een nieuwe look materialiseerde
".





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen