search
Deze twee 'Star Wars'-series krijgen losstaande verhalen
Series / Nieuws

Deze twee 'Star Wars'-series krijgen losstaande verhalen

Deze twee aankomende Star Wars-series krijgen losstaande verhalen, hoewel enkele personages wel over kunnen lappen.

Jon Favreau, die aan het hoofd staat van een aantal van de beste Star Wars-series die momenteel gemaakt worden, heeft nieuwe details gedeeld over twee series nu in ontwikkeling: Ashoka en Skeleton Crew.

Favreau heeft namelijk bevestigd dat beide series een eigen verhaal krijgen dat niet kruist met het verhaal van een andere, momenteel lopende Star Wars-serie.

Ahsoka en Skeleton Crew


Voor sommigen klinkt dat misschien logisch, maar iedereen die The Mandalorian en The Book of Boba Fett heeft gezien, snapt wel waarom hij dit specifiek benoemt.

Het verhaal van The Mandalorian zet zich namelijk gewoon vrolijk voort in The Book of Boba Fett. Die laatst genoemde serie bevat namelijk twee afleveringen die exclusief over The Mandalorian gaan. Als je die niet gezien hebt, begin je zeer verward aan het derde seizoen van The Mandalorian.

Dat gaat dus niet gebeuren met Ahsoka en Skeleton Crew. Het personage Ahsoka maakte haar live-actie debuut weliswaar in The Mandalorian seizoen twee, maar het verhaal van haar eigen serie staat hier los van.

Wel heeft Favreau toegegeven dat we enkele bekende gezichten in die nieuwe series gaan zien. Het zou dus alsnog kunnen dat we Mando in Ahoska voorbij zien komen, maar zonder dat dit het verhaal van The Mandalorian al te veel beïnvloedt.

Ahoska en Skeleton Crew bevinden zich momenteel in post-productie en moeten beide dit jaar nog verschijnen op Disney Plus.







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen