search
De top 3 Guy Ritchie-films en waar ze te bekijken
Films / Netflix Kijktip

De top 3 Guy Ritchie-films en waar ze te bekijken

Zoals wel vaker bij Guy Ritchie gaan de verhaallijnen door elkaar heen lopen tot een onverwacht klapstuk.

Denk je aan authentieke komedie en actie, dan kom je al snel uit bij regisseur Guy Ritchie. Wij lichten de drie beste films van de regisseur toe en vertellen je waar je deze kunt bekijken.

Snatch


Snatch gaat over het illegaal verpatsen van een diamant van een grote waarde. De film gaat ook over zigeuner Mickey, gespeeld door Brad Pitt, die als vechter bokswedstrijden moet manipuleren.

Jason Statham speelt de bokspromotor in een film met veel ludieke personages. Zoals wel vaker bij Guy Ritchie gaan de verhaallijnen door elkaar heen lopen tot een onverwacht klapstuk.



Lock, Stock


Vier vrienden, waaronder het personage van acteur Jason Statham, willen snel rijk worden. Ze komen al snel voor 500 duizend pond in de schulden bij de grootste crimineel uit Londen. Aangezien ze een week hebben om dit af te betalen, maken ze plannen om het geld bij elkaar te krijgen. Het is maar de vraag of alles gaat zoals verwacht.



Gentlemen


Mickey, gespeeld door Matthew McConaughey, wilt gaan genieten van zijn oude dag en verkoopt zijn softdrugs-imperium. De drugskoning wilt zijn leven beteren, alleen wordt hij witheet van zijn concurrenten en mogelijke kopers.



Waar te zien


Gentlemen en Lock, Stock and the Two Smoking Barrels zijn te zien via Netflix. Gentlemen en Snatch zijn te bekijken via HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen