search
De hitserie 'Succession' krijgt erg vervelend nieuws
Series / Nieuws

De hitserie 'Succession' krijgt erg vervelend nieuws

De schrijver van de serie kondigt het officiële einde van \'Succession\' aan.

Schrijver Jesse Armstrong heeft bevestigd dat seizoen 4 tevens het laatste seizoen is. In een gesprek met de New Yorker deelt hij dat het best een lastig besluit was. Voor een deel was dit om creatieve redenen.

Succession is niet bepaald een glamoureuze serie. De HBO-hit vertelt het verhaal van de familie Roy. De familie is ontzettend rijk, maar ook ongelooflijk disfunctioneel.

Niet om de hete brij heen draaien


Juist het feit dat Succession de onderbuik van de Roys laat zien was voor Armstrong een reden om het einde openbaar te maken. "Het is een eerlijke serie in dat opzicht. Ik kon het de cast niet aandoen om als een soort politici promotie te doen terwijl ze weten dat het doek gaat vallen," aldus de schrijver.

Wikken en wegen


Daarnaast was het voor Armstrong zelf ook aftasten wanneer de serie ging stoppen. Hij vertelt: "Ik wist vanaf het begin al dat dit geen jaren ging duren. Dus vanaf het tweede seizoen stelde ik mezelf de vraag of het seizoen erna het laatste was, of toch nog niet?"

Nu er duidelijkheid is verschaft kunnen de liefhebbers zich op het laatste seizoen richten. Dit zal immers laten zien hoe de Roys als familie zullen eindigen.

Op 26 maart start het laatste seizoen van Succession op HBO Max.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen