search
Sam Smith krijgt rol in 'Sex and the City' spin-off seizoen 2
Series / Foto's

Sam Smith krijgt rol in 'Sex and the City' spin-off seizoen 2

Sam Smith heeft al verschillende Grammy Awards op zijn naam staan, maar hij breidt nu zijn carrière uit met acteren.

Binnenkort komt het tweede seizoen van 'And Just Like That' op HBO Max. De serie is een spin-off van de geliefde romcom 'Sex and the City'.

Het is officieel bekendgemaakt dat de Grammy-winnende zanger Sam Smith een rol krijgt in het aankomende seizoen. De opnames zijn momenteel bezig in New York.

Het nieuws werd bekend toen de zanger een behind-the-scenes foto plaatste op Instagram met de caption "Up to something unholy on set". Er zijn verder nog geen details bekend over welk personage hij gaat spelen. Bekijk de foto hieronder.

Bekijk op instagram


De serie in een notendop


And Just Like That is een reboot van de populaire serie Sex and the City. Het verhaal gaat over de vriendinnen Carrie, Miranda en Charlotte in hun vijftiger jaren. Ze proberen om te gaan met alle hectiek van het leven en daarnaast proberen ze ook de vriendschap in stand te houden.

Andere castleden


Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis behoren tot de originele cast van Sex and the City. De actrices kwamen terug voor hun oude vertrouwde rol in seizoen 1 van And Just Like That" en het is nu bevestigd dat ze ook terugkeren in seizoen 2.

Stream seizoen 1 van And Just Like That op HBO Max.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen