search
'Strange New Worlds' seizoen 2 moet grote fout van 'Star Trek V' rechttrekken
Series / Nieuws

'Strange New Worlds' seizoen 2 moet grote fout van 'Star Trek V' rechttrekken

Deze grote fout is niet goed voor de franchise, maar Strange New Worlds heeft de mogelijkheid om deze fout te herstellen.

Grote franchises zoals Star Trek hebben af en toe wel wat plotgaten. Er zijn zoveel projecten en personages waar rekening mee gehouden moet worden, dat de details soms niet helemaal kloppen. Het nieuwe seizoen van Strange New Worlds heeft de mogelijkheid om één van de grootste fouten recht te trekken.

De grootste fout van Star Trek V heeft te maken met Sybok, die werd geïntroduceerd in Star Trek V: The Final Frontier. Dit is de halfbroer van Spock en een Vulcan-revolutionair.

Hij verwierp de leer van logica en was in plaats daarvan veel meer geïnteresseerd in emoties. Uiteindelijk werd hij verbannen uit Vulcan, maar hij is vóór de gebeurtenissen van The Final Frontier nooit genoemd door Spock. Toch wel gek als dat je broer is.

De fout herstellen


Het tweede seizoen van Strange New Worlds gaat in het tweede seizoen terug naar Sybok. Hierdoor heeft de serie de kans om één van de grootste fouten van de franchise te herstellen.

Bekijk hieronder de trailer van seizoen 2 en stream Strange New Worlds op SkyShowTime.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen