Er is een grote cross-over aanstaande in 'Star Trek'

Misschien wel een unicum in het ruimtelijke universum, animatie en real life in Star Trek.

Glenn Walsh, 29-01-2023 09:59

Het tweede seizoen van Star Trek: Strange New Worlds gaat er binnenkort aankomen en daarbij komt voor de fans een verrassing. Er komt namelijk een cross-over van deze serie en het geanimeerde Star Trek: Lower Decks.
De cross-over wordt ook nog eens geregisseerd door een van de favorieten onder de fans. Jonathan Frakes mag de regie op zich nemen en hij weet alvast te melden dat hij erg enthousiast is. Het wordt voor hem alweer de 30e Star Trek aflevering die hij regisseert. Jack Quaid en Tawny Newsome zullen een gastrol gaan vervullen.

Animatie voor en na

In een interview vertelt Frakes: "Oh god het wordt zo goed. Ik heb Jack Quaid en Tawny Newsome die beiden fantastisch zijn. Het was voor mij ook echt een voorrecht omdat het gewoon simpelweg komedie wordt. En ze zijn nergens bang voor bij de makers van Strange New Worlds.".

Hoe de cross-over er dus uit gaat zien is dat ze aan het begin van de aflevering een stuk animatie laten zien, en aan het einde ook weer. Deze gaan ze dus in elkaar over laten lopen. Frakes laat wel weten dat het niet als Roger Rabbit wordt maar dat de personages als echte mensen over komen en ook als zodanig worden geaccepteerd.

Kijk alle afleveringen van Star Trek: Strange New Worlds op SkyShowtime.

Lees meer over: Star Trek, Strange New Worlds, Lower Decks, Jonathan Frakes, Jack Quaid, Tawny Newsome, Paramount, SkyShowtime

Populair nieuws

Populair nieuws

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos