search
Megapopulaire 'Modern Family'-ster voegt zich toe aan cast 'The Santa Clauses' seizoen 2
Series / Nieuws

Megapopulaire 'Modern Family'-ster voegt zich toe aan cast 'The Santa Clauses' seizoen 2

Het tweede seizoen van de populaire Tim Allen-hit over de kerstman krijgt versterking.

Veel mensen zullen Tim Allen nog kennen van de series Home Improvement en Last Man Standing maar natuurlijk ook uit de film The Santa Clause uit 1994. Van die film is door Disney+ een serie gemaakt en die krijgt versterking van een bekende acteur.

Niemand minder dan acteur Eric Stonestreet zal in het tweede seizoen meespelen. Hij is hoogstwaarschijnlijk het meest bekend van zijn rol als Cameron Tucker in de komische hitserie Modern Family. Hij gaat de rol van Magnus Antas, oftewel de gestoorde kerstman, spelen die regeerde tijdens de veertiende eeuw maar nu ineens weer terugkeert.

Kerstman vs. Magnus Antas


Hij zal dus niet zomaar terugkeren. Hij is namelijk van plan om de huidige kerstman Scott Calvin, gespeeld door Allen, af te zetten en de noordpool te heroveren. Allen kruipt weer in de rol van de kerstman als ze in het tweede seizoen terug zijn op de noordpool nadat de plannen om met pensioen te gaan voor de kerstman op niets uitliepen.

Het was de bedoeling dat Scott Calvin een opvolger zou vinden om de kerstman te spelen alleen werd die niet gevonden. Nadat het kerstfeest in het vorige seizoen is gered gaat het personage van Allen in het nieuwe seizoen zich ook bezighouden met het trainen van zijn zoon Scott, in de hoop dat hij ook het kerststokje gaat overnemen.

Kijk het eerste seizoen van The Santa Clauses nog eens op Disney+.

Bekijk op instagram

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen