Ster uit 'The Mandalorian' geschokt door rol in seizoen 3

Deze 'The Mandalorian'-actrice had nooit verwacht terug te keren in het nieuwe seizoen.

Nina Beerendonk, 27-02-2023 07:24

Het derde seizoen van The Mandalorian is vanaf volgende week te zien. In het seizoen zullen we veel bekende gezichten zien terugkeren, waaronder dat van actrice Katy O'Brian. Dit was voor haar echter één grote verrassing.
Sinds vorige week draait de film Ant-Man and the Wasp: Quantumania in de bioscoop, waarin O'Brian de rol van Jentorra speelt. Ook kun je haar kennen van rollen in verschillende andere films en series, waaronder die van een communicatieofficier in het tweede seizoen van Star Wars: The Mandalorian.

Onverwachtse terugkeer

Het derde seizoen van de geliefde Disney+-serie verschijnt volgende week, waarin het personage van O'Brian weer te zien is. Onlangs vertelde ze aan Collider dat ze geschokt was om terug te keren in de rol:

"Het was een complete verrassing... Het ding met The Mandalorian is dat je nooit weet wat er gaat gebeuren. Ze laten je regels op verschillende manieren lezen. Misschien ben je slecht, misschien ben je goed".

"Dus ze laten je het gewoon op verschillende manieren lezen en als je het eindproduct ziet, denk je: 'O, oké. Ik denk dat dit nu mijn karakter is.' Ze zijn zo geheimzinnig dat je nooit weet wat er aan de hand is. Nooit. En ik ben gewoon erg dankbaar dat ik altijd in staat en bereid ben om het voorstel aan te nemen en ze zijn meestal ook erg flexibel".

Seizoen 3 van The Mandalorian is vanaf 1 maart te zien op Disney+.


Lees meer over: The Mandalorian, Disney Plus, Disney, Star Wars, Pedro Pascal, Katy Obrien

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix