search
Deze belofte van 'The Last of Us'-makers wordt vervuld als de serie succesvol zou blijken
Series / Nieuws

Deze belofte van 'The Last of Us'-makers wordt vervuld als de serie succesvol zou blijken

Alsof de makers van HBO's hitserie het al van te voren hadden zien aankomen.

Het zou een bewerking worden van een van de meest populaire videogames aller tijden. Daarnaast zou het nog eens onder de vleugels van HBO geproduceerd worden. De makers hadden één bepaalde belofte gemaakt als de serie ook echt succesvol zou worden.

De samenwerking tussen de maker van HBO's hitserie Chernobyl Craig Mazin en de originele maker van Naughty Dog's videogame The Last of Us Neil Druckmann is alleen maar een succes te noemen. Nog voor de serie aan het einde is, is het al een van de meest populaire videobewerkingen tot een serie ooit. Reden genoeg om een belofte vooraf te maken.

Allebei een matchende tattoo


Na alle inhoudelijke voorbereidingen hebben Mazin en Druckmann al voor het uitkomen van de serie belooft om als de serie daadwerkelijk succesvol zou blijken, ze allebei een tatoeage zouden nemen van Ellie's bekende stiletto-mes. Nu het succes daadwerkelijk daar is zal het maar een kwestie van tijd zijn voordat we beide met een gloednieuwe tattoo zullen zien.

Het idee is blijkbaar gekomen toen de twee tijdens een diner in een restaurant hun ideeën bespraken voor de serie en er een serveerster voorbij kwam die haar tatoeages liet zien. Het bleek overigens niet zomaar een tattoo. De serveerster was blijkbaar fan van de originele games and had een tattoo met de slogan 'Endure and Survive', één van de titels uit de serie.

Kijk alle afleveringen van The Last of Us op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen