Netflix komt deze week met maar liefst 14 nieuwe series waaronder 'De zaak Menten'

Deze week is er op Netflix veel ruimte voor familie, animatie en een hoop drama en misdaad.

Glenn Walsh, 27-02-2023 10:06

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

De zaak Menten (seizoen 1)


Verschijnt op: 2 maart
Genre: Biografie / Drama / History
Kijk op Netflix

Synopsis: Het verhaal van de Nederlandse journalist Hans Knoop en zijn strijd om de waarheid te achterhalen over de tweede-wereldoorlogmisdadiger Pieter Menten.
Sex/Life (seizoen 2)


Verschijnt op: 2 maart
Genre: Komedie / Drama / Romantiek
Kijk op Netflix

Synopsis: Een moeder uit een voorstad gaat op een fantasievolle terugblik en zorgt ervoor dat haar huidige bestaan als getrouwde vrouw om ramkoers gaat maar haar wilde verleden.
The Flash (seizoen 9 - aflevering 4-5)


Verschijnt op: 3 maart
Genre: Actie / Avontuur / Drama
Kijk op Netflix

Synopsis: Nadat hij wordt getroffen door bliksem ontwaakt Barry Allen uit zijn coma en ontdekt dat hij nu de gave bezit om supersnel te zijn. Zo wordt hij The Flash en gaat het gevecht met de criminaliteit aan in Central City.
Overige series nieuw op Netflix


Hieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

28 februari: Perfect Match (seizoen 1C) - Reality TV / Spelshow / Romantiek - Stellen doen op een bijzondere manier aan een datingshow. Ze kijken hoe ze als stel de strijd aan kunnen gaan tegen andere stellen.

28 februari: Too Hot to Handle Germany (seizoen 1) - Spelshow / Reality-TV / Romantie - Tien uitzonderlijk knappe vrijgezellen ontmoeten elkaar in een tropisch paradijs. Zonder het te weten moeten ze om de prijs van €200.000 te winnen totaal geen seks hebben.

1 maart: Cheat (seizoen 1) - Spelshow / Reality-TV - Deze quizshow is net iets anders dan je gewend bent. Om de geldprijs te winnen moet er flink valsgespeeld worden. Er is echter één regel: je mag niet betrapt worden.

1 maart: Entreví­as (seizoen 2) - Actie / Avontuur / Criminaliteit - Als zijn tienerdochter slachtoffer worden van drugsdealers die de wijk overnemen, neemt een oorlogsveteraan die er klaar mee is het heft in eigen handen.

2 maart: Incastrati (seizoen 2) - Komedie / Criminaliteit - Nadat twee hopeloze TV technici op een moordzaak stuiten zijn het elke stap die ze nemen die ze alleen maar in grotere problemen brengen.

2 maart: L'Affaire Fourniret: Dans la tête de Monique Olivier (seizoen 1) - Documentaire / Criminaliteit - Tussen 1987 tot 2003 probeerde Michel Fourniret zijn nalatenschap vast te leggen als Frankrijk's meest beruchte moordenaar. Zijn vrouw had echter een alternatief motief: was ze een pion of een deelnemer?

2 maart: Masameer County (seizoen 1) - Animatie / Komedie / Drama - Een humoristische blik op het veranderen van Saudi. Dit seizoen staat in het teken van wereldwijde media-oorlog, een langdurige stammen geschil en gezondheidsproblematiek dat net iets te ver gaat.

2 maart: The Interest of Love (seizoen 1 - aflevering 11-12) - Drama / Romantiek - Vier mannen en vrouwen werken samen bij een bank en raken verstrikt in een gecompliceerde romantische verhouding als ze ontdekken hoe ver ze willen gaan voor de liefde.

3 maart: Next in Fashion (seizoen 2) - Reality-TV - 18 couturiers strijden om de prijs van 250.000 dollar en de kans om een nieuwe kledinglijn te starten met Net-a-Porter.

6 maart: Ridley Jones (seizoen 5) - Animatie / Komedie / Avontuur - Een nieuwsgierige jonge RIdley en haar vrienden moeten de geheimen van het museum van nationale geschiedenis beschermen en de geheime magische krachten geheimen houden. Alles komt namelijk 's avonds tot leven.

6 maart: Vinland Saga (seizoen 2 - aflevering 9) - Animatie / Actie / Avontuur - Thorfinn gaat op een zoektocht naar de moordenaar van zijn vader om wraak te nemen en met hem in duel te gaan en zijn leven te beëindigen in een poging een eervolle strijder te zijn en zijn vader te eren.

Lees meer over: Perfect Match, Too Hot to Handle, Germany, Cheat, Entrevias, De Karateschapen, De Zaak Menten, Incastrati, LAffaire Fourniret, Dans la tete de Monique Olivier, Masameer County, Sex Life, The Interest of Love, Next in Fashion, The Flash, Ridley Jones, Vinland Saga

Populair nieuws

Laatste serienieuws

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader